Przejdź do treści

Prestiż Magazyn Trójmiejski

Menu
Menu
Wydania magazynowe
O nas

Prestiz Trójmiasto

Prestiż
Facebook Prestiż Magazyn Trójmiejski Linkedin Prestiż Magazyn Trójmiejski Instagram Prestiż Magazyn Trójmiejski
 
Biznes
Facebook Prestiż Biznes Linkedin Prestiż Biznes
 
  • Biznes
  • Kultura
  • Motoryzacja
  • Zdrowie i uroda
  • Życie
  • Wydarzenia
  • Kroniki
  • Felietony
Kulinaria
Na świętego Marcina – gęś do komina!

Listopad pachnie tłuszczem, majerankiem i przypieczoną skórką gęsi.

Szymon Kamiński
Kulinaria
Kiedy kolacja staje się wystawą

W True sztuka nigdy nie kończy się na talerzu.

Marta Dworak
Kulinaria
Kiedy jedzenie staje się sztuką

Fine dining to sztuka, w której każdy detal ma znaczenie.

Szymon Kamiński
Kulinaria
Restauracyjna jakość, codzienna wygoda

Głodny Niedźwiedź to marka, która udowadnia, że catering nie musi być kompromisem między smakiem a wygodą.

Advertisement

Kulinaria
Dekada smaku, relacji i codziennych rytuałów

Gdy w 2015 roku w podwórzu przy ul. 10 Lutego w Gdyni pojawiła się niepozorna przestrzeń z delikatesami i otwartą kuchnią, mało kto przypuszczał, że stanie się jednym z najbardziej rozpoznawalnych adresów w Trójmieście.

Katarzyna Lepianka - Głuszkiewicz
Nowa przestrzeń, ta sama dusza

Przez lata Jastrzębia Góra była sercem polskiej sceny whisky

Halina Konopka
Wieczór z efektem WOW

W Trójmieście rośnie apetyt na kolacje z rozmachem.

Szymon Kamiński
Luksus w każdej kropli

Niektórzy kolekcjonują dzieła sztuki, inni zabytkowe samochody.

Kulinaria
Z gotowaniem im do twarzy

Nie noszą fartuchów od Armaniego i nie szukają poklasku – szukają smaku.

Szymon Kamiński
Kulinaria
Hotelowe restauracje

Myślisz o hotelowych restauracjach i od razu widzisz przed oczami szwedzki stół, zimną jajecznicę i tłum w klapkach?

Szymon Kamiński
Kulinaria
Grand Tasting w True

21 maja restauracja True w Gdańsku zamieniła się w scenę dla wielkiego kulinarnego spektaklu

Marta Dworak
Kulinaria
Sztuka na talerzu, historia w przestrzeni

Tam, gdzie gotyckie sklepienia spotykają dzieła Fangora, a kuchnia fine dining staje się formą artystycznego wyrazu powstało MDWA

Marta Blendowska
Kulinaria
Grillowanie 2.0

Jeszcze nie tak dawno grill kojarzył się z dymem, kiełbasą i plastikowym talerzykiem z marketu. Dziś? To raczej kulinarny performance

Szymon Kamiński
Kulinaria
Kolacja Szefów Kuchni & The Balvenie

Niedawno eleganckie przestrzenie Grano Hotel Solmarina zamieniły się w scenę dla kulinarnego wydarzenia, które przyciągnęło pasjonatów dobrej kuchni i whisky single mal

  •  
  • 1 z 63
  • następna ›
Prestiz Trójmiasto

Najnowsze wydania

  • Wydania magazynowe
  • O nas
  • Redakcja
  • Reklama
  • Tutaj znajdziesz Prestiż
  • Kontakt
  • Eventy
Prestiż
Facebook Prestiż Magazyn Trójmiejski Linkedin Prestiż Magazyn Trójmiejski Instagram Prestiż Magazyn Trójmiejski
 
Biznes
Facebook Prestiż Biznes Linkedin Prestiż Biznes
 
Menu
Prestiż Magazyn Trójmiejski
  • Biznes
    • Finanse
    • Gospodarka
    • Nieruchomości
    • Samorząd
    • Technologie
  • Kultura
    • Sztuka
    • Rozrywka
    • Architektura i design
    • Biblioteczka
    • Trójmiejskie Instastory
    • Pojedynek rysowników
  • Motoryzacja
    • Auto test
    • Trójmiejski klasyk
  • Zdrowie i uroda
  • Felietony
  • Kroniki
  • Życie
    • Podróże
    • Sport
    • Nauka
    • Kulinaria
    • Moda
    • Społeczeństwo
  • Wydania magazynowe
  • O nas
  • Redakcja
  • Reklama
  • Tutaj znajdziesz Prestiż
  • Kontakt
  • Eventy
  • Prestiż Koszalin
  • Prestiż Szczecin
  • Prestiż Trojmiasto
Prestiż
Facebook Prestiż Magazyn Trójmiejski Linkedin Prestiż Magazyn Trójmiejski Instagram Prestiż Magazyn Trójmiejski
 
Biznes
Facebook Prestiż Biznes Linkedin Prestiż Biznes