dziennikarz Szymon Kamiński Teksty Zdjęcia Ilość artykułów: 115 wydanie 149 data 05/2023 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Biblioteczka PRESTIŻU (8) Cytując tekst Tomasza Organka: „wiosna wybuchła nam prosto w twarz!”, a wraz z nią pojawiły się zupełnie nowe pozycje literackie, tradycyjnie z trójmiejskim pierwiastkiem. wydanie 149 data 05/2023 pobierz pdf Kulinaria Sezon na szparagi! (59) Co roku, o tej samej porze przyćmiewają swoim blaskiem inne warzywa. wydanie 148 data 04/2023 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Biblioteczka PRESTIŻU (26) Wiosna w pełni! Wszystko budzi się do życia, aż chce się wyjść do parku, usiąść na ławce i w przyjemnej scenerii poczytać wspaniałe nowości literackie. wydanie 148 data 04/2023 pobierz pdf Kulinaria Japońskie specjały podczas Restaurant Week (70) Korokkke, bao albo ceviche – to tylko kilka z propozycji, jakie były do wyboru z dwóch dostępnych menu przygotowanych przez szefów kuchni restauracji Yatta Sushi Japanese Cuisine w Sopocie. wydanie 147 data 03/2023 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Biblioteczka PRESTIŻU (87) W najnowszej biblioteczce jak zwykle przegląd nowości z Trójmiastem w tle! wydanie 147 data 03/2023 pobierz pdf Zdrowie i uroda Higiena na medal! (101) Klinika AS dent to miejsce, w którym można zadbać o higienę jamy ustnej naprawdę kompleksowo. wydanie 147 data 03/2023 pobierz pdf Moda Na szczycie kobiecości (93) Kolejny event z serii K2 – spotkanie na szczycie – za nami. wydanie 147 data 03/2023 pobierz pdf Kulinaria Trójmiejskie rolki (249) Nigiri, futomaki, hosomaki czy sashimi – to tylko kilka rodzajów sushi, wyśmienitego specjału kuchni japońskiej. wydanie 146 data 02/2023 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Biblioteczka PRESTIŻU (95) Nowy miesiąc, nowa dawka przyjemności książkowych. wydanie 145 data 01/2023 pobierz pdf Kulinaria Na bezrybiu i śledź ryba (409) Śledź, mimo że kojarzy się z prostymi, domowymi potrawami, wciąż może zaskoczyć niejednego miłośnika dobrego jedzenia. wydanie 145 data 01/2023 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Biblioteczka PRESTIŻU (128) Nowy rok – nowe zestawienie polecanych książek! wydanie 144 data 12/2022 pobierz pdf Kulinaria Gdynia z nową, ekskluzywną cukiernią (272) Oferta gdyńskich cukierni wzbogaciła się o nowy lokal - KAISER Patisserie. wydanie 144 data 12/2022 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Biblioteczka PRESTIŻU (123) Coraz bliżej święta… A my, jako pasjonaci prawdziwej literatury, czekamy na ogromne paczki wypełnione opasłymi tomami cudownych opowieści. wydanie 144 data 12/2022 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Literacki tygiel na Długiej (290) Kamienica przy ul. Długiej 35 w Gdańsku przez ostatni czas budziła kontrowersje z powodu działającego tam Domu Rosyjskiego i prowadzonej prowojennej propagandy. wydanie 144 data 12/2022 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Gdynia obiecana (485) Miała być miejscem nowoczesnym, spełniającym ambicje narodowe ówczesnej Polski. wydanie 143 data 11/2022 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Biblioteczka PRESTIŻU (136) Jesień nie rozpieszcza, ale trójmiejska biblioteczka wręcz przeciwnie! wydanie 143 data 11/2022 pobierz pdf Design K2 spotkanie na szczyciestylowych wnętrz (167) Kolejny event z cyklu K2 – spotkanie na szczycie, i kolejne inspiracje! wydanie 143 data 11/2022 pobierz pdf Kulinaria Podole Wielkie i Przyjaciele (213) "Podole Wielkie i Przyjaciele” to gdańska ambasada Podola Wielkiego. wydanie 143 data 11/2022 pobierz pdf Kulinaria Chëcz Kòle Szpërka. Restauracja przy cyplu (322) Pyszne jedzenie, widok na zatokę i pływających kitesurferów, a do tego bezpośrednie wyjście na plażę. wydanie 143 data 11/2022 pobierz pdf Kulinaria Niebagatelne wypieki świąteczne (146) La Bagatela to sieć piekarni i cukierni znana chyba każdemu mieszkańcowi Trójmiasta. Strony1 2 3 4 5 6 > » Ilość artykułów: 2 wydanie 148 data 04/2023 pobierz pdf Kulinaria Japońskie specjały podczas Restaurant Week (70) Korokkke, bao albo ceviche – to tylko kilka z propozycji, jakie były do wyboru z dwóch dostępnych menu przygotowanych przez szefów kuchni restauracji Yatta Sushi Japanese Cuisine w Sopocie. wydanie 131 data 11/2021 pobierz pdf Kultura, sztuka i rozrywka Michał Wirtel Wrośnięty w media cyfrowe (303) - Na ten moment widzę, jak doświadczenie grafiki, pracy przy komputerze i ogólnie wcześniejszej twórczości wpływa na to jak myślę i tworzę obrazy.