Jeszcze nie tak dawno grill kojarzył się z dymem, kiełbasą i plastikowym talerzykiem z marketu. Dziś? To raczej kulinarny performance
Niedawno eleganckie przestrzenie Grano Hotel Solmarina zamieniły się w scenę dla kulinarnego wydarzenia, które przyciągnęło pasjonatów dobrej kuchni i whisky single mal
Przez kilka dni Gdynia stała się stolicą smaków, zapachów i filmowych emocji – wszystko za sprawą Festiwalu Filmów Kulinarnych K5 Food Story.
Wielkanoc to czas rodzinnych spotkań przy stole zastawionym tradycyjnymi potrawami, ale coraz częściej zamiast godzin spędzonych w kuchni wybieramy wygodę – zamawiamy catering lub świętujemy w restauracjach.
Holistyczne podejście do zdrowia praktykowane w NAMI Medical Resort & Clinic to połączenie medycyny klasycznej oraz naturalnej, by skutecznie wspierać organizm na każdym etapie jego regeneracji.
Tradycyjne dania kaszubskie łączą prostotę z głębokim smakiem, bazując na lokalnych produktach i dawnych recepturach.
Moda na bezalkoholowe napoje rośnie w siłę, a Dry January czy trend NoLo już dawno przestały być niszowymi zjawiskami.
Trójmiasto wyrasta na lidera roślinnej rewolucji kulinarnej, oferując dania, które łączą troskę o zdrowie, planetę i dobrostan zwierząt z niebywałą kreatywnością.
Wyobraźcie sobie delikatne płatki dorsza rozpływające się na języku, subtelny aromat soli morskiej i cytrynowego sosu, który dopełnia każdy kęs
W Arco by Paco Pérez odbyło się wydarzenie, które na długo zapisze się w pamięci koneserów wyrafinowanych smaków.
Czy poranek nie smakuje lepiej w towarzystwie wyjątkowego śniadania?
Sernik to deser, który od pokoleń zachwyca swoją delikatnością i wyjątkowym smakiem
Restauracje w Trójmieście doskonale wyczuwają atmosferę grudnia i z tej okazji przygotowują specjalne świąteczno-biznesowe menu