Przejdź do treści

Prestiż Magazyn Trójmiejski

Menu
Menu
Wydania magazynowe
O nas

Prestiz Trójmiasto

Facebook Prestiż Magazyn Trójmiejski Linkedin Prestiż Magazyn Trójmiejski Instagram Prestiż Magazyn Trójmiejski
  • Biznes
  • Kultura
  • Motoryzacja
  • Życie
  • Wydarzenia
  • Zdrowie i uroda
Miodzio

Napełnimy nasze serca miodem, będzie pięknie, wspaniale i cudownie jak nigdy dotąd, ale zaraz… przecież żyjemy w tym kraju, gdzie życie jest słodko-gorzkie.

Kamil Sadkowski
Talerze pełne kwiatów
Goździk ogrodowy, mniszek lekarski, stokrotka, bratek, fiołek, nasturcja - kwiaty jadalne nie tylko pięknie prezentują się na talerzu, ale przede wszystkim dobrze smakują i stanowią niedoceniony, zdrowy dodatek do wszelkich potraw.
Szymon Kamiński
Piwna oaza w Sopocie
W czasach, kiedy Polska była już tylko piwną pustynią, jak Beduini zaczęli po niej krążyć piwowarzy, którzy wiedzieli, że piwo nie kończy się na wszędzie podobnie smakujących eurolagerach.
Głębokie zanurzenie

Jak wybrzeże długie i szerokie latem roznosi się tu specyficzny zapach tłuszczu.

Kamil Sadkowski

Advertisement

Kulinaria
Letnie warsztaty koktajlowe w barze w33

Letni wieczór i garden party to idealne połączenie

Katarzyna Lepianka - Głuszkiewicz
Niedzielne brunche dla każdego w restauracji Treinta y Tres

Rodzinne brunche w każdą niedzielę odbywają się w restauracji Treinta y Tres znajdującej się na 33. piętrze budynku Olivia Star Top.

Katarzyna Lepianka - Głuszkiewicz
„Jesteśmy jagódki, czarne jagódki…”

Sezon na jagody w pełni, co skwapliwie wykorzystują między innymi cukiernie

Szymon Kamiński
Gastro drama

Mam propozycje i jednocześnie zaproszenie do zabawy.

Kamil Sadkowski
Kulinaria
Sezon na szparagi!

Co roku, o tej samej porze przyćmiewają swoim blaskiem inne warzywa.

Szymon Kamiński
Półwysep zaczyna się w Bedroom Beach

Na początku Półwyspu Helskiego przy wejściu Chałupy I, znajduje się tajemniczy spot, w którym dech w piersiach zapierają zarówno zachody, jak i wschody słońca.

Kulinaria
Duet dla koneserów

Design i dobra kuchnia, to duet idealny.

Katarzyna Lepianka - Głuszkiewicz
Kontrola czterech liter

Kończy się przedwiośnie, a pupa niestety nadal rośnie.

Kamil Sadkowski
Japońskie specjały podczas Restaurant Week

Korokkke, bao albo ceviche – to tylko kilka z propozycji, jakie były do wyboru z dwóch dostępnych menu przygotowanych przez szefów kuchni restauracji Yatta Sushi Japanese Cuisine w Sopocie.

Szymon Kamiński
Uczta życia
Dlaczego ludzie tak ekscytują się jedzeniem?
Aleksandra Tatarczuk
  •  
  • 1 z 56
  • następna ›
Prestiz Trójmiasto

Najnowsze wydania

  • Redakcja
  • Reklama
  • Tutaj znajdziesz Prestiż
  • Kontakt
  • Eventy
Facebook Prestiż Magazyn Trójmiejski Linkedin Prestiż Magazyn Trójmiejski Instagram Prestiż Magazyn Trójmiejski
Menu
Prestiż Magazyn Trójmiejski
  • Biznes
    • Finanse
    • Gospodarka
    • Nieruchomości
    • Samorząd
    • Technologie
  • Kultura
    • Sztuka
    • Rozrywka
    • Architektura i design
    • Biblioteczka
    • Trójmiejskie Instastory
    • Pojedynek rysowników
  • Motoryzacja
    • Auto test
    • Trójmiejski klasyk
  • Zdrowie i uroda
  • Życie
    • Nauka
    • Podróże
    • Sport
    • Kulinaria
    • Moda
    • Społeczeństwo
  • Redakcja
  • Reklama
  • Tutaj znajdziesz Prestiż
  • Kontakt
  • Eventy
  • Prestiż Koszalin
  • Prestiż Szczecin
  • Prestiż Trojmiasto
Facebook Prestiż Magazyn Trójmiejski Linkedin Prestiż Magazyn Trójmiejski Instagram Prestiż Magazyn Trójmiejski