Kronika Prestiżowa

Pożegnanie lata w Hotelu Almond Business & SPA

Magazyn
  nr 8 (176). 
Sierpień 2025

Tradycyjnie, jak co roku, w Hotelu Almond Business & SPA w Gdańsku odbyło się pożegnanie wakacji w wyjątkowym stylu. 29 sierpnia w restauracji Magiel żegnano sezon wakacyjny wraz z partnerami oraz przyjaciółmi załogi hotelu. Wieczór upłynął w atmosferze pełnej smaku, muzyki i dobrej energii. Goście wzięli udział w komentowanej kolacji połączonej z degustacją wyselekcjonowanych rumów Plantation, którą poprowadził ekspert w tej dziedzinie Tomasz Włodarczyk. Menu na wieczór przygotował szef kuchni Hotelu Almond - Bartosz Czyżyk. Nie zabrakło również muzyki na żywo, która dodała wydarzeniu klimatu. Smaki, zapachy i muzyka stworzyły niezapomniany nastrój sprzyjający rozmowom i relacjom.

Agnieszka Nawrot, dyrektor gastronomii, Hotel Almond, Krzysztof Sawicki, przedstawiciel handlowy, United Beverages, Daryna Telukh, dyrektor generalna Hotelu Almond

Tomasz Zaremba

Katarzyna Olczyk, kierownik Referatu ds. Jakości Usług Turystycznych, Urząd Marszałkowski

Tomasz Zaremba

Bogdan Donke, PROT

Tomasz Zaremba

Marta Sikorska, architektka współwłaścicielka Hudson Hunters

Tomasz Zaremba

Aleksandra Skwierawska, event manager, Hunter Extreme

Tomasz Zaremba

Bartosz Czyżyk, szef kuchni Hotelu Almond

Tomasz Zaremba