Kronika Prestiżowa

Kolacja degustacyjna w Tłustej Kaczce

Magazyn
  nr 10 (166). 
Listopad 2024
7-daniowa wykwintna kolacja, degustacja wyśmienitej whisky The Macallan oraz dźwięki harfy na żywo - tego wszystkiego można było doświadczyć podczas wieczoru zorganizowanego 10 października w restauracji Tłusta Kaczka.

Agnieszka Baranowska

Krzysztof Nowosielski

Sandra Okoye-Tyczyńska

Krzysztof Nowosielski

Marek Bilski, ambasador marki The Macallan, Kamil Borzyszkowski, szef kuchni w Tłustej Kaczce

Krzysztof Nowosielski

Karolina Lasocka, menedżer działu sprzedaży Lexus Trójmiasto

Krzysztof Nowosielski

Maciej i Monika Szymkowiak

Krzysztof Nowosielski

Malwina Gugała, Piotr Furman

Krzysztof Nowosielski

Justyna Hold, Mariusz Gwardis

Krzysztof Nowosielski

Krzysztof Sandach, Tłusta Kaczka

Krzysztof Nowosielski