Kronika Prestiżowa
Zostań jurorem i Ty!
Podczas jednego z grudniowych wieczorów restauracja Fisherman zaprosiła na wyjątkowe wydarzenie - kolację komentowaną "Zostań jurorem i Ty". Podczas wieczoru szef kuchni Rafał Koziorzemski zaprezentował m.in. dania, którymi wywalczył sobie zwycięstwo w prestiżowym konkursie Les Chefs en Or 2023. Z kolei mistrz cukiernictwa - gość specjalny szef Marek Moskwa zadbał o słodką odsłonę wieczoru.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2023/12/troj_156_JZ9J3sLT_.jpg?itok=k9xBvrwY)
Rafał Koziorzemski, gospodarz kolacji, z gościem specjalnym Markiem Moskwą i zespołem restauracji Fisherman
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2023/12/troj_156_mpj2trpq_.jpg?itok=ftPqOYny)
Rafał Koziorzemski, współwłaściciel i szef kuchni restauracji Fisherman
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2023/12/troj_156_nfkxaxya_.jpg?itok=fwsUjpYT)
Eryk i Marta Libelt, współwłaściciele restauracji Fisherman
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2023/12/troj_156_krdkgrqf_.jpg?itok=0fn7QNoK)
Marek Moskwa, mistrz cukiernictwa, właściciel i twórca cukierni Cremo w Pruszczu Gdańskim
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2023/12/troj_156_ilsqpymd_.jpg?itok=g5etIkf3)
Adrianna Osik, manager restauracji Fisherman, Paweł Zduniak, sommelier