Kronika Prestiżowa

Zostań jurorem i Ty!

Magazyn
  nr 12 (156). 
Grudzień 2023

Podczas jednego z grudniowych wieczorów restauracja Fisherman zaprosiła na wyjątkowe wydarzenie - kolację komentowaną "Zostań jurorem i Ty". Podczas wieczoru szef kuchni Rafał Koziorzemski zaprezentował m.in. dania, którymi wywalczył sobie zwycięstwo w prestiżowym konkursie Les Chefs en Or 2023. Z kolei mistrz cukiernictwa - gość specjalny szef Marek Moskwa zadbał o słodką odsłonę wieczoru.

Rafał Koziorzemski, gospodarz kolacji, z gościem specjalnym Markiem Moskwą i zespołem restauracji Fisherman

Łukasz Narkowicz

Rafał Koziorzemski, współwłaściciel i szef kuchni restauracji Fisherman

Krzysztof Nowosielski

Eryk i Marta Libelt, współwłaściciele restauracji Fisherman

Krzysztof Nowosielski

Marek Moskwa, mistrz cukiernictwa, właściciel i twórca cukierni Cremo w Pruszczu Gdańskim

Krzysztof Nowosielski

Adrianna Osik, manager restauracji Fisherman, Paweł Zduniak, sommelier

Krzysztof Nowosielski