Kronika Prestiżowa
GALA GAULT&MILLAU
Magazyn
nr
12 (99).
Grudzień 2018
Markek Flisiński, szef kuchni restauracji Water&Wine w Nałęczowie, Szefem Roku wg. Gault&Millau. Piąta, jubileuszowa gala Żółtego Przewodnika odbyła się w Amber Expo w Gdańsku. Wzięło w niej udział 750 gości, w tym ponad 400 szefów kuchni z całej Polski. Gala była okazją do debiutu Żółtego Przewodnika na rok 2019, w którym znalazły się rekomendacje 640 restauracji.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_1.jpg?itok=CMxX-jFJ)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_2.jpg?itok=5icIlZdA)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_3.jpg?itok=GBw8Pr8C)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_4.jpg?itok=WnbF2QJm)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_5.jpg?itok=ZJhD2IP0)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_6.jpg?itok=nY_wo8sU)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_7.jpg?itok=lRpFFCvQ)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/12/millau_8.jpg?itok=B7LeXh5R)