Kronika Prestiżowa
ZAKOŃCZENIE LATA W HOTELU ALMOND
Magazyn
nr
9 (96).
Wrzesień 2018
Jak co roku, Hotel Almond zakończył sezon letni zapraszając swoich gości, przyjaciół i partnerów biznesowych na grill&garden party w hotelowej restauracji Magiel. Szef kuchni Przemysław Langowski zaserwował wyśmienite dania, a cały wieczór umiliła muzyka Felipe Alvarado.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/09/al_1.jpg?itok=fhoZAwns)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/09/al_2.jpg?itok=FrDS1iUM)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/09/al_3.jpg?itok=sUtI3gch)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/09/al_4.jpg?itok=n4lnvuj-)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/09/al_5.jpg?itok=B13PPMoP)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/09/al_6.jpg?itok=eTpP3JMU)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/09/al_7.jpg?itok=-fbVdkY_)