Kronika Prestiżowa
SZEFOWIE KUCHNI INTEGROWALI SIĘ W HOTELU ALMOND
Magazyn
nr
6 (93).
Czerwiec 2018
Gospodarzem majowej edycji Chefs Only był hotel Almond Business & SPA w Gdańsku wraz z szefem kuchni restauracji Magiel, Przemysławem Langowskim. Imprezę wieńczył bankiet, któremu towarzyszyły potrawy inspirowane dziełami szefów kuchni oraz cukierników. Atmosfera wydarzenia sprzyjała integracji całego środowiska gastronomicznego.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_1.jpg?itok=YgngsLtI)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_2.jpg?itok=K1FIlshL)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_3.jpg?itok=E-Hrdm5t)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_4.jpg?itok=f6W3ccSz)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_5.jpg?itok=9agaOzze)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_6.jpg?itok=dG3wlM5r)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_7.jpg?itok=LF2o7Wy1)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/06/chef_8.jpg?itok=a5ckXPVq)