Kronika Prestiżowa

Owoce morza w pięknym wnętrzu

Matylda Promień
Magazyn
  nr 10 (73). 
Październik 2016

Owoce morza, ryby i mięsa serwowane w połączeniu z sezonowymi, regionalnymi produktami i w pięknie zaprojektowanym otoczeniu - tak można scharakteryzować restaurację Seaafood Station, którą uroczyście otwarto na nowym sopockim dworcu. Wnętrze inspirowane jest kultowymi, starymi targami i halami Rybnymi z całego świata, a menu zaskoczy bogactwem i fantazją nawet największych koneserów owoców morza.   

Marta Lendzion i Janusz Kotański, właściciele SeaFood Station

Karol Kacperski

Paulina Próchnicka, właścicielka Instytutu Piękna Dolce Vita, Artur Kowalczyk, prezes Pomorskiego Klubu Biznesu

Karol Kacperski

Mieczysław Struk, marszałek województwa pomorskiego

Karol Kacperski

Marta Blendowska, Magazyn Prestiż

Karol Kacperski

Od lewej: Anna Parowińska, Rafael Kocieniewski, Peek & Cloppenburg Sp. z o.o.

Karol Kacperski

Od lewej: Marcin Teterka - prezes firmy Concept, dr Jan Sikora, architekt, projektant wnętrz SeaFood Station

Karol Kacperski

 Zbiegniew Trafalski z żoną, przewodniczący Rady Nadzorczej NIL Sp. z o.o.

Karol Kacperski

Od lewej: Sebastian Salamon, Urząd Marszałkowski, Katarzyna Lange, Lange Finance, Katarzyna Krajewska, prezes Financial Expert i Lesław Śliżewsk

Karol Kacperski