Kronika Prestiżowa

Do Magla na kolację

mp
Magazyn
  nr 8 (71). 
Sierpień 2016

Live cooking z widokiem na przystań jachtową - takie atrakcje oferuje swoim gościom restauracja Magiel mieszcząca się w czterogwiazdkowym hotelu Almond w Gdańsku. Szefem kuchni jest tutaj doskonale znany i ceniony Przemysław Langowski. W menu nie brakuje dań kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej i polskiej. O ich wyjątkowym smaku mieliśmy okazję się przekonać podczas uroczystego otwarcia.

Beata Komorek, Howinnga.pl

Edyta Steć

 Lucyna Waruszewska, dyrektor generalny Hotelu Almond, Przemysław Langowski szef kuchni restauracji Magiel

Edyta Steć

Od lewej: Marlena Kurczewska, Paweł Podbielski, Anastazja Mierosławska, WhiteWood Nieruchomości

Edyta Steć

 Przemysław Budzyński, radca prawny z żoną

Edyta Steć

 Izabela Zeman, kierownik restauracji Magiel

Edyta Steć

Anna Maria Wiśniewska, Biznes w social media

Edyta Steć

Aleksandra Arendt, dziennikarka, Marta Pietkun, radca prawny, Krzysztof Anzel, Howinnga

Edyta Steć

Maria Siwiak, Marcin Sobieraj, Danone, Michał Kordowski 

Edyta Steć