Kronika Prestiżowa
Urodziny Szafarni 10
Magazyn
nr
1 (64).
Styczeń 2016
Śledź bałtycki, halibut, jagnięcina i słodkości królowały na stołach podczas kolacji uświetniającej pierwsze urodziny restauracji Szafarnia 10 w Gdańsku. Choć pogoda za oknem była jesienno - zimowa, to jedynym elementem charakterystycznym dla tej pory roku było menu. Nastrój dopisujący gościom był za to zdecydowanie letnio - wakacyjny.
Grzegorz Labuda, szef kuchni restauracji Szafarnia 10
Karol Kacperski
Jarosław Filipczak, członek Rady Regionalnej Izby Gospodarczej Pomorza
Karol Kacperski
Małgorzata Kolendowska-Pacholczyk, terapeuta NDT-Bobath
Karol Kacperski
Jarosław Filipczak, członek Rady Regionalnej Izby Gospodarczej Pomorza
Karol Kacperski
Edyta Treder, marketing manager Szafarnia 10
Karol Kacperski