Kronika Prestiżowa
Super kuchnia
Około 100 tysięcy zł. trzeba zapłacić za kuchnię New Logica firmy Valcucine. Kuchnia ta została niedawno oficjalnie zaprezentowana trójmiejskim architektom podczas spotkania w hotelu Villa Aqua. Kuchnia ta wyróżnia się ergonomicznością, stylowym wyglądem i łatwością w montażu. Spotkanie zorganizowane przez Studio Estima z Sopotu obfitowało w wiele atrakcji. Zaprezentowano też nowości do zabudowy firmy Miele, a zwieńczeniem wieczoru był live cooking.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/11/estima_1.jpg?itok=jwC1aynu)
Prezentacji kuchni ValCucine. Wśród gości m.in. architekt Zbigniew Reszka (w środku) z pracowni Arch Deco.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/11/estima_2.jpg?itok=IrGfHvy8)
Na pierwszym planie architekt Maciej Śliwowski oraz Aleksandra Ćwilewicz
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/11/estima_3.jpg?itok=6J8ms7us)
Od lewej: Mirek Trymbulak i Jola Słoma projektanci mody, Marzena Krychowska architekt, szef działu wnętrz w K&L art design, Małgorzata Szymkowiak architekt w pracowni Arch Deco, Katarzyna Zborowska, architekt, studio 36
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/11/estima_4.jpg?itok=9D4x3rTD)
Od lewej: Jacek Szczęsny, pracownia Archi-CAD, Marek Kolesiński, właściciel studia K-Projekt, Zbigniew Reszka, współwłaściciel Arch Deco
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/11/estima_5.jpg?itok=hBcxh8tM)
Z lewej: Mirella Kobylarska, architekt, współwłaścicielka studia Estima
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/11/estima_6.jpg?itok=7Vhg2a7F)
Krystian Rassmus, architekt
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/11/estima_7.jpg?itok=vDkGirhi)
Alicja Barcicka, przedstawicielka ValCucine w Polsce