Kronika Prestiżowa
MITO Sushi otwarte
Magazyn
nr
4 (33).
Czerwiec 2013
Kuchnia japońska to kuchnia dla koneserów, a że w Polsce koneserów jest coraz więcej, to nic dziwnego, że przybywa restauracji japońskich. W samym sercu Gdańska, przy ul. Szerokiej, podwoje otworzyła restauracja Mito Sushi. Na otwarciu pojawiło się mnóstwo gości. I widać, że gościom się spodobało, a sushi smakowało, gdyż goście chętnie do Mito Sushi wracają.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/06/troj33b_17_02.jpg?itok=CM6nLmFi)
Body Sushi
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/06/troj33b_17_03.jpg?itok=e3ZidgMy)
Krystian Rozmus, projektant, architekt lokalu Mito Sushi.
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/06/troj33b_17_04.jpg?itok=U-MC9F4U)
Z prawej Piotr Stefaniak, prezes zarządu Inproz małżonką Grażyną. W środku Jagoda Rowińska.
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/06/troj33b_17_05.jpg?itok=lbRk8Y5I)
Od lewej: Nicolas Lapp, właściciel skarbnica-win.pl, Marcin Nadolny manager Mito Sushi
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/06/troj33b_17_11.jpg?itok=mzHWKJnf)
Anna Gałek i Artur Laskowski, Leader Finance
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/06/troj33b_17_12.jpg?itok=KFkPCi5b)
Od lewej: Krzysztof Skiba i Mariusz Smoliński, właściciel Mito Sushi
Krzysztof Nowosielski