Kronika Prestiżowa

Orientalne smaki w Tokyo Sushi

Jakub Jakubowski
Magazyn
  nr 11 (28). 
Grudzień 2012

Kiedyś sushi bar dziś niezwykle elegancka, nowoczesna, orientalna restauracja serwująca gościom dania kuchni azjatyckiej - Tokyo Sushi w Gdyni zmieniło swoje oblicze i otworzyło się na nowe smaki. Podczas uroczystego otwarcia odbył się pokaz gotowania na żywo wyjątkowych potraw Nabemono, które goście przygotowują sami przy stole. Uzupełnieniem pokazu gotowania na żywo był bufet z daniami kuchni japońskiej, koreańskiej i tajskiej oraz degustacja francuskich win. A na deser wyjątkowy pokaz Nyotaimori Show, czyli degustacja sushi wprost z ciała modelki.

Od lewej: Tomasz Grzybowski, architekt, Piotr Grochowski z małżonką

Marek Stiller

Od lewej: Konrad Węglewski właściciel agencji kreatywnej Czarny Tulipan, Roland Janiec właściciel firmy EnCanton

Marek Stiller

Od lewej: Wacław Chamerski, prezes firmy Rajbud, Jerzy Gawroniak, właściciel ośrodka wczasów zdrowotnych „U zbója”

Marek Stiller

Od lewej: Michał Kraśka, prezes EasyJob, Ewa Makowska, Monika Krauze - Bouziane

Marek Stiller

Od lewej: Tomasz Podsiadły, aktor, Piotr Berendt, stylista fryzur, Anna Fabrello, solistka Państwowej Opery Bałtyckiej w Gdańsku

Marek Stiller

Od prawej: Maciej Chamerski i Anna Holi właściciele, Monika Li

Marek Stiller

Od lewej: Maciej Chamerski, Oliwia i Bartosz Sokołowscy

Marek Stiller