Restauracja Biały Królik zaprasza na kolejną edycję kolacji trójmiejskich Szefów Kuchni “4 razy Smaczniej”, która odbędzie się 20 kwietnia o godzinie 18.00. To wspólna inicjatywa szefów kuchni na co dzień pracujących w różnych restauracjach - Sztuczka, Mercato, Eliksir oraz Biały Królik. 

Każda edycja tego wydarzenia to prawdziwa kulinarna uczta, dostarczająca niesamowitych wrażeń smakowych. A wszystko to dzięki degustacyjnej formule rozbudowanego menu, w którym każdy szef ma swoje wyraźne miejsce, przygotowując własne propozycje kulinarne. O kubki smakowe gości zadbają Rafał Wałęsa (Sztuczka), Paweł Stawicki (Mercato), Paweł Wątor (Eliksir) i Marcin Popielarz (Biały Królik). W charakterze gościa specjalnego dołączy do nich Bartek Szymczak z restauracji Rozbrat 20 z Warszawy.

Menu kolacji 20 kwietnia właśnie powstaje, znamy już natomiast jego stały koszt: 199 zł/os. 

W celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt z restauracją: restauracja@bialy-krolik.pl,  58 351 03 30.