Circo Nero
Najlepsze specjały włoskiej kuchni, wyśmienite wina z najlepszych winnic Italii oraz show renomowanego cyrku Circo Nero - to największe atrakcje imprezy Divino Incanto, która odbyła się w sopockim klubie Cream. Imprezie patronował magazyn Prestiż.
Toskanię można uwielbiać za jej ducha i pejzaże, ale nie da się przeoczyć kulinarnej tradycji regionu: prostej acz aromatycznej kuchni, pachnącej ziołami, chlebem, owczym serem i wędlinami, którym towarzyszą jedne z najbardziej znanych win świata. Kuchnia toskańska to połączenie prostoty i wyrazistego aromatu. Potrawy są proste, tylko delikatnie doprawione ziołami i przyprawami, ale jednocześnie wyraziste i aromatyczne. Najlepsze z nich, przygotowane przez włoską restaurację Cucina Toscana, można było skosztować podczas imprezy w klubie Cream.
Do kulinarnych rarytasów rodem ze słonecznej Toskanii nie mogło zabraknąć wyśmienitego, włoskiego wina. Goście delektowali się smakiem niespotykanych w Polsce i niezwykle rzadkich win z winnic sygnowanych przez wielkie gwiazdy muzyki: Bocellego, Stinga, Gianna Nannini i Simple Red.