Kronika Prestiżowa
Owoce morza w pięknym wnętrzu
Owoce morza, ryby i mięsa serwowane w połączeniu z sezonowymi, regionalnymi produktami i w pięknie zaprojektowanym otoczeniu - tak można scharakteryzować restaurację Seaafood Station, którą uroczyście otwarto na nowym sopockim dworcu. Wnętrze inspirowane jest kultowymi, starymi targami i halami Rybnymi z całego świata, a menu zaskoczy bogactwem i fantazją nawet największych koneserów owoców morza.
Marta Lendzion i Janusz Kotański, właściciele SeaFood Station
Paulina Próchnicka, właścicielka Instytutu Piękna Dolce Vita, Artur Kowalczyk, prezes Pomorskiego Klubu Biznesu
Mieczysław Struk, marszałek województwa pomorskiego
Marta Blendowska, Magazyn Prestiż
Od lewej: Anna Parowińska, Rafael Kocieniewski, Peek & Cloppenburg Sp. z o.o.
Od lewej: Marcin Teterka - prezes firmy Concept, dr Jan Sikora, architekt, projektant wnętrz SeaFood Station
Zbiegniew Trafalski z żoną, przewodniczący Rady Nadzorczej NIL Sp. z o.o.
Od lewej: Sebastian Salamon, Urząd Marszałkowski, Katarzyna Lange, Lange Finance, Katarzyna Krajewska, prezes Financial Expert i Lesław Śliżewsk