Kronika Prestiżowa
Do Magla na kolację
Live cooking z widokiem na przystań jachtową - takie atrakcje oferuje swoim gościom restauracja Magiel mieszcząca się w czterogwiazdkowym hotelu Almond w Gdańsku. Szefem kuchni jest tutaj doskonale znany i ceniony Przemysław Langowski. W menu nie brakuje dań kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej i polskiej. O ich wyjątkowym smaku mieliśmy okazję się przekonać podczas uroczystego otwarcia.

Beata Komorek, Howinnga.pl

Lucyna Waruszewska, dyrektor generalny Hotelu Almond, Przemysław Langowski szef kuchni restauracji Magiel

Od lewej: Marlena Kurczewska, Paweł Podbielski, Anastazja Mierosławska, WhiteWood Nieruchomości

Przemysław Budzyński, radca prawny z żoną

Izabela Zeman, kierownik restauracji Magiel

Anna Maria Wiśniewska, Biznes w social media

Aleksandra Arendt, dziennikarka, Marta Pietkun, radca prawny, Krzysztof Anzel, Howinnga

Maria Siwiak, Marcin Sobieraj, Danone, Michał Kordowski