Kronika Prestiżowa
BAZAAR W GDYNI
Gdynia wzbogaciła się o nowy lokal - restaurację Bazaar. Podczas oficjalnego otwarcia miejsca, gdzie będzie królować kuchnia śródziemnomorska, goście mieli okazję spróbować autorskich potraw szefa kuchni, Krzysztofa Jesiołowskiego oraz degustować włoskie wina serwowane przez sommeliera - Dariusza Knyszyńskiego z winiarni NOM.
Z prawej: Karolina i Tomasz Kranz - Chmielewscy, właściciele restauracji Bazaar, z przyjaciółmi.
Od lewej: Katarzyna Kłosińska, Auto Fit, Agnieszka Łucyk z mężem
Magdalena Gwiazda, Star PR, z mężem
Od lewej: Marek Piotrowski i Krzysztof Sondej, Grupa Windykacyjna Also
Od lewej: Aneta Haska , Agata i Maciej Gębarowscy, Orlex
Od lewej: Karolina Kranz - Chmielewska, właścicielka restauracji Bazaar, Ewa Makowska i Anna Foltarz
Krysztof Jesiołowski, szef kuchni restauracji Bazaar