Kronika Prestiżowa
Urodziny Szafarni 10
Magazyn
nr
1 (64).
Styczeń 2016
Śledź bałtycki, halibut, jagnięcina i słodkości królowały na stołach podczas kolacji uświetniającej pierwsze urodziny restauracji Szafarnia 10 w Gdańsku. Choć pogoda za oknem była jesienno - zimowa, to jedynym elementem charakterystycznym dla tej pory roku było menu. Nastrój dopisujący gościom był za to zdecydowanie letnio - wakacyjny.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/01/szafarnia_1.jpg?itok=aXZ6loN_)
Grzegorz Labuda, szef kuchni restauracji Szafarnia 10
Karol Kacperski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/01/szafarnia_2.jpg?itok=Z7TFjxdO)
Jarosław Filipczak, członek Rady Regionalnej Izby Gospodarczej Pomorza
Karol Kacperski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/01/szafarnia_3.jpg?itok=A9zINsWG)
Małgorzata Kolendowska-Pacholczyk, terapeuta NDT-Bobath
Karol Kacperski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/01/szafarnia_4.jpg?itok=WkffRwt7)
Jarosław Filipczak, członek Rady Regionalnej Izby Gospodarczej Pomorza
Karol Kacperski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/01/szafarnia_5.jpg?itok=QtOoOEIJ)
Edyta Treder, marketing manager Szafarnia 10
Karol Kacperski