Kronika Prestiżowa

Urodziny Szafarni 10

Matylda Promień
Magazyn
  nr 1 (64). 
Styczeń 2016

Śledź bałtycki, halibut, jagnięcina i słodkości królowały na stołach podczas kolacji uświetniającej pierwsze urodziny restauracji Szafarnia 10 w Gdańsku. Choć pogoda za oknem była jesienno - zimowa, to jedynym elementem charakterystycznym dla tej pory roku było menu. Nastrój dopisujący gościom był za to zdecydowanie letnio - wakacyjny.  

Grzegorz Labuda, szef kuchni restauracji Szafarnia 10

Karol Kacperski

Jarosław Filipczak, członek Rady Regionalnej Izby Gospodarczej Pomorza

Karol Kacperski

Małgorzata Kolendowska-Pacholczyk, terapeuta NDT-Bobath

Karol Kacperski

Jarosław Filipczak, członek Rady Regionalnej Izby Gospodarczej Pomorza

Karol Kacperski

Edyta Treder, marketing manager Szafarnia 10

Karol Kacperski