Kronika Prestiżowa

Homar w Lobsterze

Max Radke
Magazyn
  nr 8 (47). 
Sierpień 2014

Kunszt kulinarny oraz sztuka to idealne połączenie - dowodem na to była pierwsza edycja imprezy Homarium Lobster & Art. W restauracji Lobster mieszczącej się w Olivia Business Centre podano wyśmienite owoce morza z ich królem homarem na czele. Goście mieli też okazję zapoznać się z twórczością Edyty Hul, absolwentki Akademii Sztuk Pięknych w Gdańsku.

 Od prawej: Sylwia Pawłowska i Danuta Jasik, właścicielki restauracji Lobster, Maciej Grabski, prezes Olivia Business Center, Grażyna Stefaniszek, przewodnicząca Regionalnej Grupy IPMA, Magdalena Pawłowska, właścicielka Insource PR. 

Krzysztof Nowosielski

Małgorzata Kołakowska, Pomorski Klub Biznesu, Paulina Próchnicka, właścicielka Dolce Vita Instytut Piękna.

Krzysztof Nowosielski

Monika Bogdanowicz, Human Capital Director Olivia Business Centre, z mężem.

Krzysztof Nowosielski

Halina i Ryszard Ostrowscy, właściciele firmy Anro.

Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Kamila Topolewska, Grupa KOS, Oskar Topolewski, właściciel Grupy KOS, Magdalena Pawłowska, właścicielka Insource PR.

Krzysztof Nowosielski

Marzenna Krefft, dyrektor ds. inwestycji Port Lotniczy Gdańsk im. Lecha Wałęsy, z córką.

Krzysztof Nowosielski