Kronika Prestiżowa

Grono di Rucola otwarte

Max Radke
Magazyn
  nr 4 (43). 
Kwiecień 2014

Grono di Rucola to nowe, z pewnością wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Sopotu. Restauracja zlokalizowana na Stadionie SKLA serwuje dania bazujące na produktach z ekologicznych upraw i świeżych ziołach. Jeśli lubicie miejsca, gdzie nie tylko można dobrze zjeść, ale poczuć też klimat wynikający z niebanalnego pomysłu na restaurację, to Grono di Rucola musicie odwiedzić. My byliśmy na otwarciu i z pewnością będziemy tam często zaglądać.

Od lewej: Agnieszka Zawadzka, współwłaścicielka Vinegre di Rucola, Marek Łucyk, dyrektor GOSiR Gdynia, Agnieszka Michajłow, Radio Gdańsk, Mariusz Zawadzki,  współwłaściciel Grono di Rucola.

Karol Kacperski

Katarzyna Wołowska, studio projektowe Mali, Marcin Sternik, klubogaleria Soho, Sebastian Stryjecki.

Karol Kacperski

Od lewej: Alicja Stańska - Stryjecka, Stanskadecor, Agnieszka Zawadzka, współwłaścicielka Vinegre di Rucola.

Karol Kacperski

 Izabela "Islet" Laskowska, piosenkarka, Patrycja Pawlak, współwłaścicielka Vinegre di Rucola.

Karol Kacperski

Dariusz Lempart, współwłaściciel Grono di Rucola, Shakira. 

Karol Kacperski