Kronika Prestiżowa
Szampan i włoska kuchnia
Magazyn
nr
7 (35).
Sierpień 2013
Gdzie napijesz się najlepszego szampana spod znaku Moet Chandon? Między innymi w sopockiej restauracji Gianni. To właśnie tam uroczyście otwarto jedyny w Trójmieście szampański bar, w którym chłodzą się tak znakomite trunki, jak Moet Imperial, Moet Ice Imperial, czy Moet Rose Imperial - idealne do znakomitej włoskiej kuchni serwowanej w Gianni.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/08/gianni_1.jpg?itok=Qf5WlYzC)
Maciej Gębarowski, członek zarządu firmy Orlex, z żoną (druga z prawej), Izabela Ellwart, właścicielka restauracji Gianni, Krzysztof Kurzacz, Moet Hennessy Polska
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/08/gianni_2.jpg?itok=U_y4GS2s)
Francis Lapp, właściciel stoczni jachtowej Sunreef Yachts, Dariusz Michalczewski
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/08/gianni_8.jpg?itok=sr259-sj)
Marcin Suchocki, prezes zarządu kancelarii finansowej Tritum, z małżonką Katarzyną
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/08/gianni_11.jpg?itok=6Qz7crig)
Nicolas Lapp, właściciel firmy smak-wina.pl
Krzysztof Nowosielski