Kronika Prestiżowa
Szampan i włoska kuchnia
Magazyn
nr
7 (35).
Sierpień 2013
Gdzie napijesz się najlepszego szampana spod znaku Moet Chandon? Między innymi w sopockiej restauracji Gianni. To właśnie tam uroczyście otwarto jedyny w Trójmieście szampański bar, w którym chłodzą się tak znakomite trunki, jak Moet Imperial, Moet Ice Imperial, czy Moet Rose Imperial - idealne do znakomitej włoskiej kuchni serwowanej w Gianni.

Maciej Gębarowski, członek zarządu firmy Orlex, z żoną (druga z prawej), Izabela Ellwart, właścicielka restauracji Gianni, Krzysztof Kurzacz, Moet Hennessy Polska
Krzysztof Nowosielski

Francis Lapp, właściciel stoczni jachtowej Sunreef Yachts, Dariusz Michalczewski
Krzysztof Nowosielski

Marcin Suchocki, prezes zarządu kancelarii finansowej Tritum, z małżonką Katarzyną
Krzysztof Nowosielski

Nicolas Lapp, właściciel firmy smak-wina.pl
Krzysztof Nowosielski