Kronika Prestiżowa

O jedzeniu w Sheratonie

prestiz
Magazyn
  nr 7 (35). 
Sierpień 2013

W sopockim hotelu Sheraton odbyła się kolejna impreza z cyklu „Jakość jest sztuką – spotkania z QAFP” będąca promocją najwyższej jakości wyrobów mięsnych posiadających certyfikat Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. Wydarzenie zorganizowała Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Spotkanie z konsumentami, producentami, dystrybutorami żywności oraz ambasadorami akcji było swoistą platformą wymiany doświadczeń i poglądów nt. zdrowego i dobrego żywienia. 

Paweł Królikowski, ambasador QAFP

Krzysztof Nowosielski

Piotr Machalica, ambasador QAFP

Krzysztof Nowosielski

Wiesław Różański, prezes Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego

Krzysztof Nowosielski