Kronika Prestiżowa
O jedzeniu w Sheratonie
Magazyn
nr
7 (35).
Sierpień 2013
W sopockim hotelu Sheraton odbyła się kolejna impreza z cyklu „Jakość jest sztuką – spotkania z QAFP” będąca promocją najwyższej jakości wyrobów mięsnych posiadających certyfikat Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. Wydarzenie zorganizowała Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Spotkanie z konsumentami, producentami, dystrybutorami żywności oraz ambasadorami akcji było swoistą platformą wymiany doświadczeń i poglądów nt. zdrowego i dobrego żywienia.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/08/upemi_3.jpg?itok=IJ4OPR5b)
Paweł Królikowski, ambasador QAFP
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/08/upemi_2.jpg?itok=_1WxI2gi)
Piotr Machalica, ambasador QAFP
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/08/upemi_1.jpg?itok=L06SL2VV)
Wiesław Różański, prezes Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Krzysztof Nowosielski