Kronika Prestiżowa
O jedzeniu w Sheratonie
Magazyn
nr
7 (35).
Sierpień 2013
W sopockim hotelu Sheraton odbyła się kolejna impreza z cyklu „Jakość jest sztuką – spotkania z QAFP” będąca promocją najwyższej jakości wyrobów mięsnych posiadających certyfikat Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. Wydarzenie zorganizowała Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Spotkanie z konsumentami, producentami, dystrybutorami żywności oraz ambasadorami akcji było swoistą platformą wymiany doświadczeń i poglądów nt. zdrowego i dobrego żywienia.

Paweł Królikowski, ambasador QAFP
Krzysztof Nowosielski

Piotr Machalica, ambasador QAFP
Krzysztof Nowosielski

Wiesław Różański, prezes Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Krzysztof Nowosielski