Kronika Prestiżowa
MITO Sushi otwarte
Magazyn
nr
4 (33).
Czerwiec 2013
Kuchnia japońska to kuchnia dla koneserów, a że w Polsce koneserów jest coraz więcej, to nic dziwnego, że przybywa restauracji japońskich. W samym sercu Gdańska, przy ul. Szerokiej, podwoje otworzyła restauracja Mito Sushi. Na otwarciu pojawiło się mnóstwo gości. I widać, że gościom się spodobało, a sushi smakowało, gdyż goście chętnie do Mito Sushi wracają.

Body Sushi
Krzysztof Nowosielski

Krystian Rozmus, projektant, architekt lokalu Mito Sushi.
Krzysztof Nowosielski

Z prawej Piotr Stefaniak, prezes zarządu Inproz małżonką Grażyną. W środku Jagoda Rowińska.
Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Nicolas Lapp, właściciel skarbnica-win.pl, Marcin Nadolny manager Mito Sushi
Krzysztof Nowosielski

Anna Gałek i Artur Laskowski, Leader Finance
Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Krzysztof Skiba i Mariusz Smoliński, właściciel Mito Sushi
Krzysztof Nowosielski