Kronika Prestiżowa
Smaki kuchni polskiej
Najbardziej wykwintne smaki kuchni polskiej serwowano gościom restauracji Tłusta Kaczka w Gdyni w ramach kolejnej już imprezy „Tłusty Czwartek w Tłustej Kaczce”. Wszystko przy nastrojowych dźwiękach muzyki na żywo. W menu znalazły się między innymi: polędwiczki wieprzowe z boczku, tatar z kaczki, kaczka pieczona w majeranku, czy staropolska kaszanka z podrobami. Goście, klienci, partnerzy biznesowi i przyjaciele zaproszeni na imprezę wychodzili z niej w pełni usatysfakcjonowani.
Wojciech Grubman, dyrektor ds. finansowych Chińsko-Polskiego Towarzystwa Okrętowego Chipolbrok wraz z małżonką
Dariusz Rodzik, wiceprezes Fundacji Energa
Andrzej Szulist, prezes firmy Mega SA z małżonką
Ewa i Piotr Mikołajczyk, właściciele firmy Halves
Adam Majchrzak, dyrektor ds. inwestycji Invest Komfort z żoną (z prawej) i przyjaciółką
Alina Łuczycka, prezes firmy Allcon Osiedla