Kronika Prestiżowa

Smaki kuchni polskiej

Jakub Jakubowski
Magazyn
  nr 11 (28). 
Grudzień 2012

Najbardziej wykwintne smaki kuchni polskiej serwowano gościom restauracji Tłusta Kaczka w Gdyni w ramach kolejnej już imprezy „Tłusty Czwartek w Tłustej Kaczce”. Wszystko przy nastrojowych dźwiękach muzyki na żywo. W menu znalazły się między innymi: polędwiczki wieprzowe z boczku, tatar z kaczki, kaczka pieczona w majeranku, czy staropolska kaszanka z podrobami. Goście, klienci, partnerzy biznesowi i przyjaciele zaproszeni na imprezę wychodzili z niej w pełni usatysfakcjonowani.

Wojciech Grubman, dyrektor ds. finansowych Chińsko-Polskiego Towarzystwa Okrętowego Chipolbrok wraz z małżonką

Marek Stiller

Dariusz Rodzik, wiceprezes Fundacji Energa

Marek Stiller

Andrzej Szulist, prezes firmy Mega SA z małżonką

Marek Stiller

Ewa i Piotr Mikołajczyk, właściciele firmy Halves

Marek Stiller

Adam Majchrzak, dyrektor ds. inwestycji Invest Komfort z żoną (z prawej) i przyjaciółką

Marek Stiller

Alina Łuczycka, prezes firmy Allcon Osiedla

Marek Stiller