Kronika Prestiżowa
Fumenti już otwarte
Magazyn
nr
11 (28).
Grudzień 2012
Ludzie otwarci na nowości kulinarne, ale szanujący tradycję - do tego grona odbiorców swoją ofertę kieruje nowo otwarta Akademia Kulinarna Fumenti. Radość ze wspólnego gotowania, szkolenia, pokazy kulinarne, degustacje, prezentacje - wszystko po to, by walczyć o lepsze potrawy na naszych stołach - taki jest cel Akademii Kulinarnej Fumentii.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2012/12/troj28_k_5_05.jpg?itok=XbP4xGFj)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2012/12/troj28_k_5_04.jpg?itok=CBnX6vzv)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2012/12/troj28_k_5_03.jpg?itok=srzMkor_)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2012/12/troj28_k_5_02.jpg?itok=_ozLu0qf)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2012/12/troj28_k_5_01.jpg?itok=QjOCNVWG)