Kronika Prestiżowa
Kolacja degustacyjna w Tłustej Kaczce
Magazyn
nr
10 (166).
Listopad 2024
7-daniowa wykwintna kolacja, degustacja wyśmienitej whisky The Macallan oraz dźwięki harfy na
żywo - tego wszystkiego można było doświadczyć podczas wieczoru zorganizowanego 10 października
w restauracji Tłusta Kaczka.

Agnieszka Baranowska
Krzysztof Nowosielski

Sandra Okoye-Tyczyńska
Krzysztof Nowosielski

Marek Bilski, ambasador marki The Macallan, Kamil Borzyszkowski, szef kuchni w Tłustej Kaczce
Krzysztof Nowosielski

Karolina Lasocka, menedżer działu sprzedaży Lexus Trójmiasto
Krzysztof Nowosielski

Maciej i Monika Szymkowiak
Krzysztof Nowosielski

Malwina Gugała, Piotr Furman
Krzysztof Nowosielski

Justyna Hold, Mariusz Gwardis
Krzysztof Nowosielski

Krzysztof Sandach, Tłusta Kaczka
Krzysztof Nowosielski