Kronika Prestiżowa
Kolacja degustacyjna w Tłustej Kaczce
Magazyn
nr
10 (166).
Listopad 2024
7-daniowa wykwintna kolacja, degustacja wyśmienitej whisky The Macallan oraz dźwięki harfy na
żywo - tego wszystkiego można było doświadczyć podczas wieczoru zorganizowanego 10 października
w restauracji Tłusta Kaczka.
Agnieszka Baranowska
Krzysztof Nowosielski
Sandra Okoye-Tyczyńska
Krzysztof Nowosielski
Marek Bilski, ambasador marki The Macallan, Kamil Borzyszkowski, szef kuchni w Tłustej Kaczce
Krzysztof Nowosielski
Karolina Lasocka, menedżer działu sprzedaży Lexus Trójmiasto
Krzysztof Nowosielski
Maciej i Monika Szymkowiak
Krzysztof Nowosielski
Malwina Gugała, Piotr Furman
Krzysztof Nowosielski
Justyna Hold, Mariusz Gwardis
Krzysztof Nowosielski
Krzysztof Sandach, Tłusta Kaczka
Krzysztof Nowosielski