Kronika Prestiżowa
Pożegnanie lata w Hotelu Almond
Magazyn
nr
9 (165).
Październik 2024
Już tradycyjnie jak co roku w Hotelu Almond w Gdańsku odbyło się uroczyste
pożegnanie wakacji. To był wieczór pełen śmiechu, zabawy, wybornych dań oraz doskonałych win.
Zaproszeni goście mieli możliwość posmakowania wyśmienitej kuchni restauracji Magiel, której
szefem jest Bartosz Czyżyk, a serwowanym daniom towarzyszyły znakomite wina Jean Leon. Poza kulinarną
ucztą, goście wyśmienicie bawili się przy dźwiękach muzyki na żywo.
Tomasz Tobiański, Hanna Tobiańska, Lucyna Waruszewska, dyrektor generalna Hotelu Almond Business & Spa, Karol Waruszewski
Nikola Leleń
Sebastian Siwek
Nikola Leleń
Agnieszka Nawrot, dyrektor gastronomii, Hotel Almond Business & Spa, Sebastian Statkiewicz, kierownik restauracji Magiel
Nikola Leleń
Bogdan Donke
Nikola Leleń
Klaudia Klawikowska
Nikola Leleń
Joanna Kirsztain, Seweryn Łyś, muzycy
Nikola Leleń