Kronika Prestiżowa

Pożegnanie lata w Hotelu Almond

Magazyn
  nr 9 (165). 
Październik 2024
Już tradycyjnie jak co roku w Hotelu Almond w Gdańsku odbyło się uroczyste pożegnanie wakacji. To był wieczór pełen śmiechu, zabawy, wybornych dań oraz doskonałych win. Zaproszeni goście mieli możliwość posmakowania wyśmienitej kuchni restauracji Magiel, której szefem jest Bartosz Czyżyk, a serwowanym daniom towarzyszyły znakomite wina Jean Leon. Poza kulinarną ucztą, goście wyśmienicie bawili się przy dźwiękach muzyki na żywo.

Tomasz Tobiański, Hanna Tobiańska, Lucyna Waruszewska, dyrektor generalna Hotelu Almond Business & Spa, Karol Waruszewski

Nikola Leleń

Sebastian Siwek

Nikola Leleń

Agnieszka Nawrot, dyrektor gastronomii, Hotel Almond Business & Spa, Sebastian Statkiewicz, kierownik restauracji Magiel

Nikola Leleń

Bogdan Donke

Nikola Leleń

Klaudia Klawikowska

Nikola Leleń

Joanna Kirsztain, Seweryn Łyś, muzycy

Nikola Leleń