Kronika Prestiżowa

Kolacja degustacyjna w Entre Villes

Magazyn
  nr 5 (161). 
Czerwiec 2024
W zeszłym tygodniu w restauracji L'Entre Villes miała miejsce wyjątkowa kolacja degustacyjna przygotowana we współpracy z Kulturą Smaku Thelikatesy i marką The Balvenie.
Tego wieczoru ucztę przygotowali szefowie Sławomir Hahn Chef i Rafał Koziorzemski z Fisherman - finest food & wine by Rafał Koziorzemski.

Natalia Awerjanow-Lange, Dyrektor Operacyjny i Dyrektor Marketingu, Kultura Smaku Thelikatesy, Michał Parczewski, General Manager Kultura Smaku, Thelikatesy

Krzysztof Nowosielski

Monika Janeczek, Marketing & Sales Assistant Antonius,  Marcin Suchocki, CEO Kultura Smaku Thelikatesy,  Grzegorz Konopa, Premium Manager William Grant & Sons

Krzysztof Nowosielski

Marcin Suchocki, CEO Kultura Smaku Thelikatesy

Krzysztof Nowosielski

Michał Parczewskim, General Manager Kultura Smaku Thelikatesy, Rafał Koziorzemski, Fisherman

Krzysztof Nowosielski

Radomir Szwed, Bestfoods, Arkadiusz Ertel, Corleonis

Krzysztof Nowosielski

Jonatan Mróz, Brand Ambasador The Balvenie, Grzegorz Konopa, Premium Manager William Grant & Sons

Krzysztof Nowosielski

Natalia Awerjanow-Lange, Dyrektor Operacyjna i Dyrektor Marketingu Kultura Smaku Thelikatesy

Krzysztof Nowosielski

Wojciech Jaroszewicz, Cigar Koneser, Marcin Suchocki, CEO Kultura  Smaku Thelikatesy

Krzysztof Nowosielski