Kronika Prestiżowa
Kolacja degustacyjna w Sofitel Grand Sopot
Magazyn
nr
10 (142).
Listopad 2022
W październiku Restauracja Grand Blue w Sofitel Grand Sopot, zaprezentowała dania z najnowszej karty. Podczas kolacji degustacyjnej szef kuchni Tomasz Iwańca opowiedział o nowych, autorskich daniach, a sommelierka serwowała szampany idealnie dobrane do smaku wyjątkowych potraw. Było pysznie!
Adrian Werner, IgersGdansk
Krzysztof Nowosielski
Hanna Rydlewska, Vogue Polska
Krzysztof Nowosielski
Joanna Kaszubowska, Dyrektor Generalny, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski
Michał Wadziński, Wyborowa Pernod Ricard, Katarzyna Kostecka, Kosanawino, Marcin Bogacki, F&B Manager, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski
Katarzyna Wietecha, Mo Home
Krzysztof Nowosielski
Marta Blendowska, MS Group, Prestiż Magazyn Trójmiejski
Krzysztof Nowosielski
Katarzyna Biały, PR Marketing Manager, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski
Tomasz Iwańca, Executive Chef, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski