Kronika Prestiżowa
Kolacja degustacyjna w Sofitel Grand Sopot
Magazyn
nr
10 (142).
Listopad 2022
W październiku Restauracja Grand Blue w Sofitel Grand Sopot, zaprezentowała dania z najnowszej karty. Podczas kolacji degustacyjnej szef kuchni Tomasz Iwańca opowiedział o nowych, autorskich daniach, a sommelierka serwowała szampany idealnie dobrane do smaku wyjątkowych potraw. Było pysznie!

Adrian Werner, IgersGdansk
Krzysztof Nowosielski

Hanna Rydlewska, Vogue Polska
Krzysztof Nowosielski

Joanna Kaszubowska, Dyrektor Generalny, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski

Michał Wadziński, Wyborowa Pernod Ricard, Katarzyna Kostecka, Kosanawino, Marcin Bogacki, F&B Manager, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Wietecha, Mo Home
Krzysztof Nowosielski

Marta Blendowska, MS Group, Prestiż Magazyn Trójmiejski
Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Biały, PR Marketing Manager, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski

Tomasz Iwańca, Executive Chef, Sofitel Grand Sopot
Krzysztof Nowosielski