Kronika Prestiżowa

Kolacja degustacyjna w Sofitel Grand Sopot

prestiz
Magazyn
  nr 10 (142). 
Listopad 2022

W październiku Restauracja Grand Blue w Sofitel Grand Sopot, zaprezentowała dania z najnowszej karty. Podczas kolacji degustacyjnej szef kuchni Tomasz Iwańca opowiedział o nowych, autorskich daniach, a sommelierka serwowała szampany idealnie dobrane do smaku wyjątkowych potraw. Było pysznie!

Adrian Werner, IgersGdansk

Krzysztof Nowosielski

Hanna Rydlewska, Vogue Polska

Krzysztof Nowosielski

Joanna Kaszubowska, Dyrektor Generalny, Sofitel Grand Sopot

Krzysztof Nowosielski

Michał Wadziński, Wyborowa Pernod Ricard, Katarzyna Kostecka, Kosanawino, Marcin Bogacki, F&B Manager, Sofitel Grand Sopot

Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Wietecha, Mo Home

Krzysztof Nowosielski

Marta Blendowska, MS Group, Prestiż Magazyn Trójmiejski

Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Biały, PR Marketing Manager, Sofitel Grand Sopot

Krzysztof Nowosielski

Tomasz Iwańca, Executive Chef, Sofitel Grand Sopot

Krzysztof Nowosielski