
Przeżyj kulinarną podróż do Londynu bez opuszczania Trójmiasta! Zapraszamy na wyjątkowe dwudniowe wydarzenie, w którym Biały Królik połączy brytyjską tradycję
z nowoczesną polską fine diningową interpretacją. To nie tylko okazja, aby spróbować klasyków brytyjskiej kuchni w zupełnie nowym wydaniu, ale także szansa, by poczuć,
jak doświadczenia naszego szefa kuchni, zdobyte w Wielkiej Brytanii, wnoszą nowe smaki i nadają Restauracji Biały Królik wyjątkowy charakter.
Co na Was czeka?
- Dwa dni kulinarnej rozpusty w dwóch różnych formułach: 12-daniowej degustacji inspirowanej kuchnią brytyjską oraz klasycznego Sunday Roast w nowoczesnej odsłonie
- Spotkanie z kucharzami: Mariusz Dobies (Biały Królik) i gość specjalny Stan Wróblicki (The Clove Club **) podzielą się swoimi inspiracjami i opowiedzą o przygotowywanych daniach
Rezerwacje: https://shorturl.at/3tAOD
22-23 marca 2025
Sobota: 16-22
Niedziela: 13-19
Restauracja Biały Królik
ul. Folwarczna 2, Gdynia (Hotel Quadrille)