Kronika Prestiżowa
Degustacja cateringu biznesowego w restauracji White Marlin
20 kwietnia w restauracji White Marlin odbył się Dzień Otwarty dla przedstawicieli biznesu. Goście mieli okazję do degustacji specjalnie przygotowanego menu cateringowego autorstwa Szefa Kuchni Tomasza Purola. Podczas wydarzenia odbył się także panel dyskusyjny ekspertów pt. „Transakcje od kuchni, czyli jak pandemia zmieniła relacje w biznesie”, który poprowadziła dziennikarka i dyrektor Gdańskiego Klubu Biznesu Dorota Sobieniecka - Kańska.


Wera Stromska, Właścicielka Kliniki Beleza

Ewa Porowska, Dyrektor Marketingu, GFKM

Joanna Wagner, Żródło Wody Kangen, Renata Podfigurna, Long Hair Fundation

Ilona Olszaniec - Kozakiewicz, właścicielka Kliniki Medissima

Łukasz Burda, Prezes White Marlin

Jacek Burzyński, Prestiż Magazyn Trójmiejski, Sławomir Rejkowski, CEO iLift, Rafał Wojciechowski, Business Development Manager, iLift

Martyna Grzemska, White Marlin, Marta Blendowska, Prestiż Magazyn Trójmiejski

Katarzyna Andruszkiewicz, Business Development Manager, White Marlin

Tomasz Purol, Szef Kuchni, White Marlin

Sebastian Wawrzonek, Julia Sylwestrzak, Agnieszka Kaczmarska, Marina Medical Center

Kacper Orkisz, Premium Yachting

Mateusz Ellwardt, Happy Business, Mariusz Pełka, Usługi Finansowe

Marek Paliświat, Wicepres White Marlin, dr Zdzisław Nieckarz, Kierownik Pracowni Psychologii Badań Biznesu w Instytucie Psychologii UG

Magdalena Krasnodębska, White Wood Nieruchomości

Marta i Rafał Orfin, Orfin Nieruchomości