Kronika Prestiżowa

Charytatywna kolacja w restauracji Ducha66

prestiz
Magazyn
  nr 1 (145). 
Styczeń 2023

Restauracja Ducha66 zaprosiła w grudniu na świąteczną kolację charytatywną, organizowaną na rzecz Polskiego Związku Niewidomych w Gdańsku. Na stołach pojawiło się 5 dań degustacyjnych przygotowanych przez szefa kuchni - Bartosza Ratkowskiego, 5 dedykowanych alkoholi, a także deser z efektem niespodzianki. Nie zabrakło również nastrojowej oprawy muzycznej.

Magdalena Puszko, Laura Reszka, Zosia Cierpisz, kelnerki

Aneta Chojnacka

Katarzyna Dzióbek, Prezes Polskiego Związku Niewidomych w Gdańsku, Daniel Matz, prowadzący restaurację Ducha66

Aneta Chojnacka

Marek Portka, kucharz, Bartosz Ratkowski, szef kuchni

Aneta Chojnacka

Anna Matz, Daniel Matz, Eliza Matz, Jarosław Matz

Aneta Chojnacka

Dorota Stefańska, wokalistka, z gitarzystą Marcinem

Aneta Chojnacka

Tomasz Man, Marta Man, przyjaciele Ducha66

Aneta Chojnacka

Beata Gromadzka, Dominika Tyszka

Aneta Chojnacka

Daniel Matz, Damian Motecha, szef baru, Ducha66

Aneta Chojnacka