Kolacja ambasadorska w ramach festiwalu "Restaurant Week"
W przeddzień Festiwalu Najlepszych Restauracji Restaurant Week w Restauracji Taverna Zante w Gdyni odbyła się kolacja dla Ambasadorów Festiwalu.
Na stołach królowało to, co w greckiej kuchni najlepsze: aromatyczne przekąski, sery, oliwki, papryka, dania z baraniny i ryb, wspaniałe desery i przyszykowane specjalnie na tę okazję koktajle, które obok kuchni greckiej są specjalnością lokalu. Wśród uczestników kulinarne i lifestyle'owe blogerki z Trójmiasta, dziennikarz Gazety Wyborczej Dariusz Gałązka i organizatorka Trójmiasto Restaurant Week Natalia Taranta-Pelc.
Rafał Najworsz- manager Taverna Zante
KAKU fashion & cook - Monika i Martyna Ciemięcka
Paulina Wnuk Blog - Paulina Wnuk
Przegryzam - Aleksandra Kuźbida
Asieja - Joanna Prieba
Dobrzewychowana.pl - Katarzyna Kant
Dusiowa Kuchnia - Klaudia Sroczyńska
Shiny Syl - Sylwia Zaręba Gierz
Okiem Dietetyka - Viola Urban
Cyryl