Kronika Prestiżowa
BANKOWA KOLACJA
Magazyn
nr
8 (83).
Sierpień 2017
W niezobowiązującej atmosferze, przy kolacji przygotowanej przez znakomitego szefa kuchni Marcina Popielarza, odbyło się spotkanie, na które bank Citi handlowy zaprosił swoich klientów. W hotelu Quadrille w Gdyni i restauracji Biały Królik degustowano m.in. okonia morskiego, szyszkę sosny infuzowaną jałowcem, czy też lody z kwiatów bzu. Spotkanie z kuchnią typu fine dinning okazało się znakomitym sposobem na integrację i zacieśnienie wzajemnych relacji.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_2.jpg?itok=huFg5Yac)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_1.jpg?itok=mSL7xEKP)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_3.jpg?itok=cZjnHmWE)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_4.jpg?itok=EDJ5lYCj)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_7.jpg?itok=Tp1tT3mS)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_6.jpg?itok=n2rrNEpZ)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_5.jpg?itok=Z0XcDP-N)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2017/08/citi_8.jpg?itok=XX6KtfXh)