Kronika Prestiżowa
Owoce morza w pięknym wnętrzu
Owoce morza, ryby i mięsa serwowane w połączeniu z sezonowymi, regionalnymi produktami i w pięknie zaprojektowanym otoczeniu - tak można scharakteryzować restaurację Seaafood Station, którą uroczyście otwarto na nowym sopockim dworcu. Wnętrze inspirowane jest kultowymi, starymi targami i halami Rybnymi z całego świata, a menu zaskoczy bogactwem i fantazją nawet największych koneserów owoców morza.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/11/troj74_135_10.jpg?itok=uQcs6qhF)
Od lewej: Ian Weiss, Farma Przytoki, Michał Kraska, prezes zarządu firmy SenioVita
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/11/troj74_135_11.jpg?itok=V7A_mxQL)
Patrycja Pawlak, współwłaścicielka restauracji Vinegre
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/11/troj74_135_13.jpg?itok=kBnCcVpj)
Reni Jusis
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/11/troj74_135_15.jpg?itok=FinRdgd9)
Zofia Weiss, Oficyna Gdynia
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/11/troj74_135_14.jpg?itok=yGZ78QTj)
Od lewej: Anna Białek, Allcon, Andrzej Sikorski, prezes firmy Alumilex, Kinga Sikorska, Houseboats.pl
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/11/troj74_135_16.jpg?itok=RVaMYiHy)
Od lewej: Beata Komorek, Howinnga Creation, Mariusz Zawadzki, właściciel Mondo di Vinegre, Olga Miłogrodzka, trojmiasto.pl