Kronika Prestiżowa

Vinegrill w Vinegre

Matylda Promień
Magazyn
  nr 6 (69). 
Czerwiec 2016

Live cooking przy muzyce na żywo - w taki sposób restauracja Vinegre w Gdyni zainaugurowała sezon letni. Na nieformalnym spotkaniu w gronie przyjaciół i stałych klientów częstowano potrawami opartymi na świeżych owocach morza, a degustacji towarzyszyły pyszne wina oraz orzeźwiające Prosecco Mionetto. Impreza odbyła się w strefie Vinegrill - to sezonowa kuchnia na tarasie restauracji Vinegre mieszczącej się nad Muzeum Marynarki Wojennej w Gdyni. 

Od lewej: Urszula Sarna, MS Okna, Kamila Krzeska, trener personalny, Agnieszka Zawadzka, Vinegre, Dariusz Rodzik.

Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Urszula Sarna, MS Okna, Kamila Krzeska, trener personalny, Agnieszka Zawadzka, Vinegre, Dariusz Rodzik.

Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Misza, wokalistka, Katarzyna Zblewska.

Krzysztof Nowosielski

Marcin Woźny, No. 33 di Vinegre, Aleksandra Rojhel, Persona Sp. z o.o.

Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Adam Skorżyński, wiceprezes Wybrzeże Handball, Michał Postek, Auto Postek.

Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Aldona Wleklak, 30'PersonalTtraining Studio, Kamila Krzeska, trener personalny.

Krzysztof Nowosielski