Kronika Prestiżowa
Niebiańskie smaki w Morskiej
Magazyn
nr
9 (48).
Wrzesień 2014
W restauracji Morska w Sopocie odbyły się warsztaty kulinarne w ramach akcji charytatywnej „Smaki Nieba i Ziemi”. Cztery zespoły pod czujnym okiem szefa kuchni Adama Głowińskiego przygotowały m.in. mule w białym winie i risotto z borowikami i schabem wieprzowym.
Sylwia Zarzycka, prezes fundacji „Między Niebem a Ziemią” z synem.
Paula Rettinger - Wietoszko
Kucharze restauracji Morska. W środku szef kuchni Adam Głowiński.
Paula Rettinger - Wietoszko
Michał Korwek, radca prawny z dziećmi.
Paula Rettinger - Wietoszko
Od lewej: Bartosz Masternak, notariusz, Włodzimierz Chróścik, radca prawny, kucharz restauracji Morska, Jakub Jakubowski, redaktor naczelny magazynu Prestiż.
Paula Rettinger - Wietoszko
Izabella Żyglicka, radca prawny z dziećmi.
Paula Rettinger - Wietoszko