Kronika Prestiżowa
Antonina po francusku
Magazyn
nr
5 (34).
Lipiec 2013
Kuchnia francuska – w tym specjalizuje się nowa restauracja Brasserie D’or mieszcząca się w hotelu Antonina Villa&Restauracja w Sopocie. Nowi właściciele hotelu zaprosili nas na otwarcie restauracji, podczas którego serwowano tradycyjne dania kuchni francuskiej. Otwarcie uświetnił występ robiącego furorę w Polsce coverowego zespołu z Filipin, L&J Band.

Andrzej Weiss, właściciel hotelu Antonina Villa&Restauracja, Katarzyna Narojczyk
Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Dowgiałło - Edel, właścicielka hotelu Antonina Villa&Restauracja, Anna Weiss, dyrektor generalny hotelu
Krzysztof Nowosielski

Maciej Pieńczewski, Franek Weiss, Bogusława Weiss
Krzysztof Nowosielski

L&J Band z Filipin
Krzysztof Nowosielski
