Kronika Prestiżowa
Fumenti szkoli i bawi
Szkolenia i imprezy firmowe w Akademii Kulinarnej Fumenti to nie tylko świetna przygoda z gotowaniem w roli głównej, ale także, a może przede wszystkim, doskonała zabawa przy stole, w gronie fantastycznych ludzi. Atmosfera panująca w Fumenti to doskonały i najlepszy przykład na to, że wspólne gotowanie zbliża ludzi i likwiduje wszelkie bariery.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_01.jpg?itok=LYFd6nku)
Artur Moroz, szef kuchni i właściciel restauracji Bulaj. Z tyłu Artur Szymański, szef kuchni restauracji Rzeka Smaków w hotelu Ibis w Redzie
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_02.jpg?itok=Y0udKMTo)
Mateusz Trzeciak, thefood.pl
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_03.jpg?itok=5kzGvOGX)
Adwokat Agnieszka Cwalina - Nowakowska, Edgar „Qba” Jakubowski, współwłaściciel restauracji Casino Diner
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_04.jpg?itok=P6-LP7xw)
Paweł Makowski i Piotr Jakimiak w bardzo dobrych humorach
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_05.jpg?itok=IJyldaQA)
Od lewej: Paweł Wątor, szef kuchni restauracji Mercato, Wojciech Radtke, Slow Food Trójmiasto
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_06.jpg?itok=iP0QgAGV)
Dominik Stankiewicz, współwłaściciel firmy Stanbud, Joanna Rozwadowska, właścicielka firmy For-Nails
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_07.jpg?itok=tT5nmo6v)
Od lewej: Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni restauracji White House, Robert Radkiewicz, wydawca magazynu Slow Life
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_08.jpg?itok=sgF06r7Y)
Od lewej: Michał Maj, współwłaściciel restauracji Trafik, Kamil Sadkowski, współwłaściciel Fumenti
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_09.jpg?itok=VT1Boqxf)
Uczestnicy szkolenia
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2013/05/troj32_74_10.jpg?itok=xFh0eNuK)
Filip Wójcikiewicz, właściciel hotelu Hilton Gdańsk