Kronika Prestiżowa
NOWY ŚWIAT ŚWIĘTUJE URODZINY
Magazyn
nr
4 (91).
Kwiecień 2018
Drugie urodziny obchodziła restauracja Nowy Świat w Sopocie. Na uroczystą kolację zaproszono najbliższych przyjaciół, którzy mieli okazję degustować dania z najnowszej, wiosennej karty. Menu skomponował szef kuchni Rafał Kopicki.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/04/nowy_2.jpg?itok=3luERR0q)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/04/nowy_1.jpg?itok=xvFAQLot)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/04/nowy_3.jpg?itok=4Vof6PCH)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/04/nowy_4.jpg?itok=PMNd1BXs)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/04/nowy_7.jpg?itok=dS37PzRz)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/04/nowy_6.jpg?itok=jN8MPnrg)
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2018/04/nowy_8.jpg?itok=2bFE-KRq)