Kronika Prestiżowa
Owoce morza w pięknym wnętrzu
Owoce morza, ryby i mięsa serwowane w połączeniu z sezonowymi, regionalnymi produktami i w pięknie zaprojektowanym otoczeniu - tak można scharakteryzować restaurację Seaafood Station, którą uroczyście otwarto na nowym sopockim dworcu. Wnętrze inspirowane jest kultowymi, starymi targami i halami Rybnymi z całego świata, a menu zaskoczy bogactwem i fantazją nawet największych koneserów owoców morza.
Od lewej: Ian Weiss, Farma Przytoki, Michał Kraska, prezes zarządu firmy SenioVita
Patrycja Pawlak, współwłaścicielka restauracji Vinegre
Reni Jusis
Zofia Weiss, Oficyna Gdynia
Od lewej: Anna Białek, Allcon, Andrzej Sikorski, prezes firmy Alumilex, Kinga Sikorska, Houseboats.pl
Od lewej: Beata Komorek, Howinnga Creation, Mariusz Zawadzki, właściciel Mondo di Vinegre, Olga Miłogrodzka, trojmiasto.pl