Kronika Prestiżowa

Owoce morza w pięknym wnętrzu

Matylda Promień
Magazyn
  nr 11 (74). 
Listopad 2016

Owoce morza, ryby i mięsa serwowane w połączeniu z sezonowymi, regionalnymi produktami i w pięknie zaprojektowanym otoczeniu - tak można scharakteryzować restaurację Seaafood Station, którą uroczyście otwarto na nowym sopockim dworcu. Wnętrze inspirowane jest kultowymi, starymi targami i halami Rybnymi z całego świata, a menu zaskoczy bogactwem i fantazją nawet największych koneserów owoców morza. 

Od lewej: Ian Weiss, Farma Przytoki, Michał Kraska, prezes zarządu firmy SenioVita

Karol Kacperski

Patrycja Pawlak, współwłaścicielka restauracji Vinegre

Karol Kacperski

Reni Jusis

Karol Kacperski

Zofia Weiss, Oficyna Gdynia

Karol Kacperski

Od lewej: Anna Białek, Allcon, Andrzej Sikorski, prezes firmy Alumilex, Kinga Sikorska, Houseboats.pl

Karol Kacperski

Od lewej: Beata Komorek, Howinnga Creation, Mariusz Zawadzki, właściciel Mondo di Vinegre, Olga Miłogrodzka, trojmiasto.pl

Karol Kacperski