Kronika Prestiżowa

Pierwsze urodziny restauracji Krew i Woda

Matylda Promień
Magazyn
  nr 6 (69). 
Czerwiec 2016

Pyszne jedzenie, wino, muzyka i przede wszystkim przyjaciele - tak właściciele restauracji Krew i Woda świętowali pierwsze urodziny lokalu. Na urodzinową imprezę przyjechało wielu znakomitych szefów kuchni nie tylko z Trójmiasta, ale też z różnych miast Polski. Restauracja zdobyła już sobie dużą renomę, a goście dostrzegają nie tylko znakomite menu, ale również ogromne serce i zaangażowanie, jakie w prowadzenie restauracji wkładają właściciele. 

 

Od lewej: Mariusz Pieterwas, współwłaściciel i szef kuchni restauracji Krew i Woda, Adam Woźniak, szef kuchni w 1611 Restaurant w Dworze Oliwskim, Łukasz Cegłowski, były szef kuchni 1611 Restaurant, Robert Wojnarowski, szef w N31 restaurant&bar by Robert Sowa.

Karol Kacperski

Od lewej: Mariusz Pieterwas, Ryszard Zając, chirurg naczyniowy, właściciel kliniki ArtVein.

Karol Kacperski

Od lewej: Dariusz Pańczyk, właściciel Cofferage i Luulu Design, Marta Milewska, współwłaścicielka restauracji Krew i Woda, Marta Buzalska, właścicielka Luulu Design.

Karol Kacperski

Katarzyna Noga, kierownik działu marketingu ZT Kruszwica, Justyna Zalewska, festiwal Smakuj Trójmiasto.

Karol Kacperski

Grzegorz Widelski, prezes zarządu Winers, Tomasz Kalenik, sommelier Winers.

Karol Kacperski

Od lewej: Marta Milewska, Krew i Woda, Łukasz Cegłowski, Przemek Woźny, szef kuchni Gard Nordic Kitchen, Tomek Purol, zwycięzca Top Chef i szef kuchni Blow Up Hall  Poznań, Ernest Jagodziński, szef kuchni Cucina88, Poznań.

Karol Kacperski

Mecenas Mateusz Trojanowski z małżonką, kancelaria radców prawnych Meritum.

Karol Kacperski

Anna Fibak, partner zarządzający Words&Co., Joanna Kotarbińska, członek zarządu POPAI Poland.

Karol Kacperski