Kronika Prestiżowa
Pierwsze urodziny restauracji Krew i Woda
Pyszne jedzenie, wino, muzyka i przede wszystkim przyjaciele - tak właściciele restauracji Krew i Woda świętowali pierwsze urodziny lokalu. Na urodzinową imprezę przyjechało wielu znakomitych szefów kuchni nie tylko z Trójmiasta, ale też z różnych miast Polski. Restauracja zdobyła już sobie dużą renomę, a goście dostrzegają nie tylko znakomite menu, ale również ogromne serce i zaangażowanie, jakie w prowadzenie restauracji wkładają właściciele.

Od lewej: Mariusz Pieterwas, współwłaściciel i szef kuchni restauracji Krew i Woda, Adam Woźniak, szef kuchni w 1611 Restaurant w Dworze Oliwskim, Łukasz Cegłowski, były szef kuchni 1611 Restaurant, Robert Wojnarowski, szef w N31 restaurant&bar by Robert Sowa.

Od lewej: Mariusz Pieterwas, Ryszard Zając, chirurg naczyniowy, właściciel kliniki ArtVein.

Od lewej: Dariusz Pańczyk, właściciel Cofferage i Luulu Design, Marta Milewska, współwłaścicielka restauracji Krew i Woda, Marta Buzalska, właścicielka Luulu Design.

Katarzyna Noga, kierownik działu marketingu ZT Kruszwica, Justyna Zalewska, festiwal Smakuj Trójmiasto.

Grzegorz Widelski, prezes zarządu Winers, Tomasz Kalenik, sommelier Winers.

Od lewej: Marta Milewska, Krew i Woda, Łukasz Cegłowski, Przemek Woźny, szef kuchni Gard Nordic Kitchen, Tomek Purol, zwycięzca Top Chef i szef kuchni Blow Up Hall Poznań, Ernest Jagodziński, szef kuchni Cucina88, Poznań.

Mecenas Mateusz Trojanowski z małżonką, kancelaria radców prawnych Meritum.

Anna Fibak, partner zarządzający Words&Co., Joanna Kotarbińska, członek zarządu POPAI Poland.