Kronika Prestiżowa

Wstąp do otwartej kuchni

Matylda Promień
Magazyn
  nr 5 (68). 
Maj 2016

Gdynia dobrymi restauracjami stoi. Kolejna z nich z pewnością zyska sobie wielu stałych gości. Open Kitchen Gdynia, bo o niej mowa, to miejsce, w którym nie tylko można zobaczyć proces przygotowywania dań, porozmawiać z kucharzem, ale także ma się wpływ na sposób skomponowania menu. Prestiż był na oficjalnym otwarciu.              

Magdalena i Ryszard Piaseccy, właściciele Open Kitchen

Karol Kacperski

Od lewej: Sylwia Brzyska, Anna Krasna, Kamila Opiela

Karol Kacperski

Od lewej: Katarzyna Drwięga, wiceprezes firmy Marson Trade, Marta Korcz, modelka, Magda Krom, travelplanet.pl

Karol Kacperski

Od lewej: Agnieszka Lees, Sandra Oxley, właścicielka That English Place

Karol Kacperski

Od lewej: Marcin Fryzowski, architekt, Eliza Krasna, agencja kreatywna SlowArt, Sandra Radziwiłł, Agata Dymna, Mojanorwegia.pl

Karol Kacperski

Od lewej: Andrzej Pałgan, Shipco Poland, Marek Ertel, Corleonis

Karol Kacperski

Od lewej: Andrzej Jelinek, Tomasz Kuprasz, Trójmiejska Kancelaria Finansowa

Karol Kacperski

Od lewej: Bartosz Kisiel, architekt, Wolski Architekci, Paulina Kisiel, Gdyńskie Centrum Designu, Jakub Słapińsk, sommelier.

Karol Kacperski

Od lewej: Joanna Sikorska, Aleksandra Lembas, Amer Sports, Kinga Stęplewska, atelier take us

Karol Kacperski