Kronika Prestiżowa
Wstąp do otwartej kuchni
Gdynia dobrymi restauracjami stoi. Kolejna z nich z pewnością zyska sobie wielu stałych gości. Open Kitchen Gdynia, bo o niej mowa, to miejsce, w którym nie tylko można zobaczyć proces przygotowywania dań, porozmawiać z kucharzem, ale także ma się wpływ na sposób skomponowania menu. Prestiż był na oficjalnym otwarciu.
Magdalena i Ryszard Piaseccy, właściciele Open Kitchen
Od lewej: Sylwia Brzyska, Anna Krasna, Kamila Opiela
Od lewej: Katarzyna Drwięga, wiceprezes firmy Marson Trade, Marta Korcz, modelka, Magda Krom, travelplanet.pl
Od lewej: Agnieszka Lees, Sandra Oxley, właścicielka That English Place
Od lewej: Marcin Fryzowski, architekt, Eliza Krasna, agencja kreatywna SlowArt, Sandra Radziwiłł, Agata Dymna, Mojanorwegia.pl
Od lewej: Andrzej Pałgan, Shipco Poland, Marek Ertel, Corleonis
Od lewej: Andrzej Jelinek, Tomasz Kuprasz, Trójmiejska Kancelaria Finansowa
Od lewej: Bartosz Kisiel, architekt, Wolski Architekci, Paulina Kisiel, Gdyńskie Centrum Designu, Jakub Słapińsk, sommelier.
Od lewej: Joanna Sikorska, Aleksandra Lembas, Amer Sports, Kinga Stęplewska, atelier take us