Kronika Prestiżowa
Best of the year w Białym Króliku
Zaledwie rok czasu zajęło zespołowi restauracji Biały Królik z szefem kuchni Marcinem Popielarzem dołączenie do grona najlepszych restauracji w Polsce. Rocznicowa kolacja degustacyjna odbyła się pod hasłem "Best of the year" - szef kuchni zaserwował gościom największe kulinarne hity, które w ciągu ostatniego roku zawitały do karty Białego Królika.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_1.jpg?itok=trUq_lcJ)
Od lewej: Anna Górska i Martyna Górska, właścicielki Quadrille Conference & SPA
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_2.jpg?itok=zkwca56U)
Od lewej: Michał Stankiewicz, Jakub Jakubowski, wydawcy i właściciele Magazynu Prestiż
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_3.jpg?itok=XV98pRb_)
Maurycy Turek, współwłaściciel Colway.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_4.jpg?itok=qV-DD14v)
Katarzyna Walens, trener personalny, Maciej Tomasikiewicz
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_5.jpg?itok=kgqsKIab)
Krystian Szidel, szef kuchni hotelu Sheraton Sopot
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_6.jpg?itok=leDz_jIc)
Profesor Małgorzata Sokołowska - Wojdyło, dermatolog, GUMed
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_7.jpg?itok=w11oO2QE)
Krzysztof Ilnicki, współwłaściciel Umam Patisserie
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2016/05/krolik_8.jpg?itok=j0FuvF2V)
Profesor Jacek Bigda, szef Katedry Biotechnologii Medycznej GUMed