Kronika Prestiżowa

Best of the year w Białym Króliku

Matylda Promień
Magazyn
  nr 5 (68). 
Maj 2016

Zaledwie rok czasu zajęło zespołowi restauracji Biały Królik z szefem kuchni Marcinem Popielarzem dołączenie do grona najlepszych restauracji w Polsce. Rocznicowa kolacja degustacyjna odbyła się pod hasłem "Best of the year" - szef kuchni zaserwował gościom największe kulinarne hity, które w ciągu ostatniego roku zawitały do karty Białego Królika.   

Od lewej: Anna Górska i Martyna Górska, właścicielki Quadrille Conference & SPA

Krzysztof Nowosielski

Od lewej: Michał Stankiewicz, Jakub Jakubowski, wydawcy i właściciele Magazynu Prestiż

Krzysztof Nowosielski

Maurycy Turek, współwłaściciel Colway.

Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Walens, trener personalny, Maciej Tomasikiewicz

Krzysztof Nowosielski

Krystian Szidel, szef kuchni hotelu Sheraton Sopot

Krzysztof Nowosielski

Profesor Małgorzata Sokołowska - Wojdyło, dermatolog, GUMed

Krzysztof Nowosielski

Krzysztof Ilnicki, współwłaściciel Umam Patisserie

Krzysztof Nowosielski

Profesor Jacek Bigda, szef Katedry Biotechnologii Medycznej GUMed

Krzysztof Nowosielski