Kronika Prestiżowa
Best of the year w Białym Króliku
Zaledwie rok czasu zajęło zespołowi restauracji Biały Królik z szefem kuchni Marcinem Popielarzem dołączenie do grona najlepszych restauracji w Polsce. Rocznicowa kolacja degustacyjna odbyła się pod hasłem "Best of the year" - szef kuchni zaserwował gościom największe kulinarne hity, które w ciągu ostatniego roku zawitały do karty Białego Królika.

Od lewej: Anna Górska i Martyna Górska, właścicielki Quadrille Conference & SPA

Od lewej: Michał Stankiewicz, Jakub Jakubowski, wydawcy i właściciele Magazynu Prestiż

Maurycy Turek, współwłaściciel Colway.

Katarzyna Walens, trener personalny, Maciej Tomasikiewicz

Krystian Szidel, szef kuchni hotelu Sheraton Sopot

Profesor Małgorzata Sokołowska - Wojdyło, dermatolog, GUMed

Krzysztof Ilnicki, współwłaściciel Umam Patisserie

Profesor Jacek Bigda, szef Katedry Biotechnologii Medycznej GUMed