Kronika Prestiżowa
Best of the year w Białym Króliku
Zaledwie rok czasu zajęło zespołowi restauracji Biały Królik z szefem kuchni Marcinem Popielarzem dołączenie do grona najlepszych restauracji w Polsce. Rocznicowa kolacja degustacyjna odbyła się pod hasłem "Best of the year" - szef kuchni zaserwował gościom największe kulinarne hity, które w ciągu ostatniego roku zawitały do karty Białego Królika.
Od lewej: Anna Górska i Martyna Górska, właścicielki Quadrille Conference & SPA
Od lewej: Michał Stankiewicz, Jakub Jakubowski, wydawcy i właściciele Magazynu Prestiż
Maurycy Turek, współwłaściciel Colway.
Katarzyna Walens, trener personalny, Maciej Tomasikiewicz
Krystian Szidel, szef kuchni hotelu Sheraton Sopot
Profesor Małgorzata Sokołowska - Wojdyło, dermatolog, GUMed
Krzysztof Ilnicki, współwłaściciel Umam Patisserie
Profesor Jacek Bigda, szef Katedry Biotechnologii Medycznej GUMed