Kronika Prestiżowa
Szlachetne trunki w Sheratonie
Magazyn
nr
3 (54).
Marzec 2015
Wina i spirytualia z najnowszej oferty Premium Cigars degustowano w winotece sopockiego hotelu Sheraton. Goście mogli próbować trunków przygotowanych specjalnie na sezon wiosenno - letni. Wśród nich znalazły się wina z takich krajów i regionów, jak Chile, Francja, Włochy, Bordeaux, Navarra, Rioja, Duero, Piemont, Porto, Toskania, Wenecja oraz spirytualia z Dominikany, Francji, Martyniki, Szkocji i Włoch.
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2015/03/cygara_1.jpg?itok=qQf5iArI)
Cezary Żochowski - regionalny kierownik sprzedaży Premium Cigars.
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2015/03/cygara_2.jpg?itok=_uUmD3l6)
Grzegorz A. Jach, współwłaściciel firmy Tratoria Dom Przyjaciół Wina.
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2015/03/cygara_3.jpg?itok=RvYzGErS)
Dominique Chesnais, właściciel restauracji A la Francaise.
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2015/03/cygara_4.jpg?itok=Q4Jv_aHo)
Piotr Szostek, sales manager Premium Cigars.
Krzysztof Nowosielski
![](https://prestiztrojmiasto.pl/sites/default/files/styles/v6_article_mainfoto/public/2015/03/cygara_5.jpg?itok=xZokcJ3e)
Kacper Kaźmierski, Galeria 63, Marek Pobłocki.
Krzysztof Nowosielski