Kronika Prestiżowa
SPR Wybrzeże w dobrym gronie
W sopockiej restauracji Grono di Rucola zawodnicy, działacze, sponsorzy i przyjaciele drużyny SPR Wybrzeże Gdańsk symbolicznie zainaugurowali nowy sezon ligowy. Gdańscy szczypiorniści po wielu latach przerwy wrócili do ekstraklasy i w ciągu najbliższych lat chcą nawiązać do wspaniałych tradycji wielkiego Wybrzeża Gdańsk - drużyny, która zaliczana była do ścisłej światowej czołówki.
Od lewej: Zbigniew Trzoska, prezes SPR Wybrzeże Gdańsk, Tomasz Kolskowski, prezes Portu Lotniczego Gdańsk.
Od lewej: Mariusz Zawadzki, prezes firmy Persona i współwłaściciel restauracji Grono di Rucola, Wojciech Głuszczak, prezes Zakładu Utylizacyjnego w Gdańsku.
Od lewej: Michał Postek, członek zarządu Auto Postek, Serge Bosca, prezes Saur Neptun Gdańsk.
Marcin Lijewski, rozgrywający SPR Wybrzeże Gdańsk, reprezentant Polski.
Sebastian Sokołowski i Ireneusz Żak, zawodnicy Wybrzeża, w towarzystwie Agnieszki Zemełki z biura marketingu klubu.
Od lewej: Magdalena Sekuła, prezes Ergo Areny, Serge Bosca, prezes Saur Neptun Gdańsk, Henryk Wielochowski, dyrektor ds. marketingu i sprzedaży Ergo Areny.
Daniel Waszkiewicz, trener SPR Wybrzeże Gdańsk.
Od lewej: Mariusz Zawadzki, Tomasz Jakubiak, szef kuchni, Damian Wleklak, drugi trener SPR Wybrzeże Gdańsk.
Od lewej: Monika Gronkowska, Grono di Rucola, Beata Komorek, Yellow Group, Wioletta Kasprzyk, wiceprezes firmy Persona.
Wojciech Sadoch, wiceprezes Peugeot Intervapo.