Kronika Prestiżowa

Gaggenau w Zatoce Sztuki

Max Radke
Magazyn
  nr 5 (34). 
Lipiec 2013

Studio Wnętrz Forma wraz z firmą Gaggenau przygotowało spotkanie kulinarne dla architektów i projektantów. W sopockiej Zatoce Sztuki zaprezentowano nowe produkty tej prestiżowej marki oraz wypróbowano je w praktyce. Kucharze Gaggenau, Filip Szmidt i Ryszard Świerkot, urządzili dla wszystkich prawdziwy festiwal smaków.

Jacek Krawczyk ekspert w dziedzinie ekskluzywnych whisky i barmaństwa, właściciel firmy Smarten

Krzysztof Nowosielski

Uczestnicy warsztatów

Krzysztof Nowosielski

Gotowanie w grupach, wśród uczestników Magda Krauza i Klaudia Gołębiewska ze Studia Wnętrz Forma

Krzysztof Nowosielski

Uczestnicy warsztatów podczas wspólnej kolacji i degustacji win

Krzysztof Nowosielski

Robert Antonowicz

Krzysztof Nowosielski

Paweł Bolik i Luiza Albinowska, trener sprzętu AGD marki Gaggenau podczas uroczystej premiery nowej serii urządzeń

Krzysztof Nowosielski

Przemysław Borna dyrektor ds. Rozwoju AMC Alfa Metalcraft Corporation Sp. Z o.o.

Krzysztof Nowosielski

Przemysław Borna dyrektor ds. Rozwoju AMC Alfa Metalcraft  Corporation Sp. Z o.o.

Krzysztof Nowosielski